Briose cu banane


Iti plac briosele? Ai prin bucatarie banane ramase de cine stie cand, aproape negre? Excelent - cu minim efort poti sa ai briose cu banane. Super simplu de facut si super bune!

INGREDIENTE:

 

3-4 banane foarte coapte

200 gr zahar

1 ou

80 ml ulei

200 gr faina

praf copt

sare

esenta de vanilie

optional: scortisoara, nucsoara, cuisoare etc

MOD DE PREPARARE:

 

Nimic mai simplu. Intr-un castron punem toate ingredientele uscate (zahar, faina, praf de copt, sare, arome daca doriti) si le amestecati usor, in alt castron zdrobim bananele (cu furculita sau un un tel pentru piure), adafam restul ingredientelor umede (ou,ulei, vailie) si le omogenizam. Turnam cele 2 compozitii una peste alta, amestecam cu o spatula pana se omogenizeaza compozitia (aveti grija sa nu va ramana locuri cu faina neincorporata) si aia este.

Punem compozitia in formele e briose si coacem in cuptorul preincalzit la 180 gr C timp de aproximativ 25-30 de min.

Pofta buna!