Negresa cu avocado 2


A doua incercare de negresa vegana cu avocado. A iesit chiar buna, Andrei nici nu s-a prins ce mananca :). Deci merge la copii mofturosi care vor dor ciocolata. Tineti cont insa ca desi este vegana si contine si avocado, de asemenea contine o cantitate groaznic de mare de zahar :)

INGREDIENTE:

 

250 gr faina

400 gr zahar

100 gr cacao

1/2 plic praf de copt

sare

200 gr avocado pasat

200 ml lapte vegetal

esenta de vanilie

nuci (optional)

MOD DE PREPARARE:

 

Intr-un castron se amesteca cu un tel ingredintele uscate: faina, zahar, cacao, praf de copt si sare. Cacao este de preferat sa fie data prin sita pentru ca in general face cocoloase in cutie. Peste acestea se adauga avocado, vanilia si laptele vegetal si se omogenizeaza bine cu o spatula. 

Se toarna compozita intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace timp de aproximativ 30 de minute in cuptorul preincalzit la 180 gr C. Se lasa sa se raceasca complet inainte de a se taia.